Maatschappelijk
Verantwoord
Ondernemen


> lees verder
Energiebesparing

> bekijk onze adviezen

Inbraakpreventie


Een goede beveiligingsinstallatie is tegenwoordig helaas onmisbaar, want inbraak komt maar al te vaak voor. Het beveiligen van uw eigendommen is onze specialiteit. Complex adviseert, ontwerpt en installeert complete inbraakbeveiligingssystemen voor woningen, winkels, showrooms en bedrijfspanden.

Uitgebreid pakket
Ons pakket aan beveiligingsoplossingen is veelomvattend en bevat inbraaksignalering, toegangscontrole, camerasystemen en technische alarmering. Iedere beveiligingsinstallatie is voor ons maatwerk, omdat ieder pand uniek is en wij rekening houden met uw specifieke wensen.

Aansluiting op meldkamer
Onze elektronische beveiligingssystemen kunnen worden aangesloten op een landelijke particuliere alarmcentrale. Als er in uw pand iets voorvalt, dan wordt dit doorgegeven aan de meldkamer, die binnen enkele ogenblikken de juiste sleutelhouders waarschuwt.

BORG-gecertificeerd
Speciaal voor de gebruikers heeft de beveiligingsbranche een eenduidige certificering van beveiligingssystemen opgezet: BORG Technisch Beveiligingsbedrijf. Complex is een gecertificeerd BORG-installateur, een garantie voor kwaliteit.

Download PDF