Maatschappelijk
Verantwoord
Ondernemen


> lees verder
Energiebesparing

> bekijk onze adviezen

Energiebesparing


Complex heeft kijk op energiebesparing en daar kunt u uw voordeel mee doen.

Graag denken we met u mee over duurzame oplossingen voor uw bedrijf. Energiebesparing is binnen ons gehele productportfolio onze leidraad. Door gebruik te maken van slimme, energiezuinige oplossingen spaart u het milieu en beperkt u uw investeringen.

Energiezuinig ontwerp
Complex kan bij ieder nieuw project het totale elektrotechnische ontwerp energiezuinig en milieuvriendelijk aanbieden. U kunt dan denken aan het hergebruiken van materialen, het plaatsen van energiezuinige verlichting en apparatuur of het toepassen van duurzame energiesystemen zoals PV-panelen, warmtepompen en windturbines. Wat uw wensen ook zijn, onze specialisten kunnen u vanuit hun ervaring en expertise adviseren over het meest geschikte systeem en de juiste totaaloplossing voor uw situatie.

Gratis quickscan
Ons uitgangspunt bij energie besparen is het vermijden van verspilling. Complex beschikt binnen haar gehele productportfolio over een ruime keuze aan oplossingen die uw energieverbruik kunnen terugdringen: van een aanwezigheidssensor op verlichting en apparaten zodat deze automatisch uitschakelen bij afwezigheid tot het toepassen van energiezuinige klimaat- en aircosystemen. Of van het beter inregelen van ventilatie en besturingen tot het aanleggen van LED-verlichting door uw hele pand. Met onze gratis quickscan ziet u eenvoudig waar voor u besparingsmogelijkheden liggen. En daarmee spaart u niet alleen geld uit, maar levert u ook een bijdrage aan een duurzamere wereld.

Download PDF