Beveiligingsoplossingen

Complex heeft veel ervaring met het ontwerpen en bouwen van beveiligingsinstallaties. Ons uitgangspunt daarbij is een installatie, die snel aanpasbaar is en zo de basis kan vormen voor verdere groei. Daarbij houden wij rekening met uw ICT-infrastructuur. Beveiligingsoplossingen maken namelijk in toenemende mate gebruik van uw netwerk. Denk bijvoorbeeld aan IP-camera's. Door naar het geheel te kijken en ook met de toekomst rekening te houden beperken wij uw kosten, gemeten over een langere termijn. 

Doormelding biedt zekerheid
Elektronische beveiligingssystemen kunnen worden aangesloten op een landelijke Particuliere Alarm Centrale (PAC). Complex heeft gekozen voor de meldkamer van Siemens. De vooraf afgesproken alarmprocedures worden altijd direct en stipt uitgevoerd. Dit geeft u als gebruiker de zekerheid dat, zodra er iets voorvalt, er direct doormelding plaatsvindt naar de meldkamer. Binnen enkele ogenblikken wordt dan de juiste instantie gewaarschuwd.

Complex helpt u graag met een vrijblijvend advies op maat, wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? neem dan snel contact met ons op. 

Werken bij complex?

Ben jij onze oplossing op het gebied van Elektrotechniek, Beveiliging, ICT & Telecom of Klimaat? Solliciteer dan snel!

Geef u op voor onze nieuwsbrief.

Vul onderstaand Uw gegevens in dan ontvangt U onze nieuwsbrief.

Verzend
Certificeringen / Partners