Onderhoud, beheer en service

Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur bereikbaar voor u.

Op werkdagen van 07:00 u - 17:30 u op ons algemene nummer. Buiten deze tijden, in het weekend en op zon- en feestdagen wordt u beantwoord door ons antwoordapparaat. In de boodschap krijgt u het nummer van de storingsdienst.

In geval van een storing kunt u contact opnemen met de storingsdienst en wordt u teruggebeld door een technicus voor de installatie waarop u een storing heeft. Wanneer u per ongeluk zelf alarm veroorzaakt, belt u 24/7 de afmeldlijn. Dit nummer is alleen voor dit doel te bereiken.

De nummers van de storingsdienst, de afmeldlijn en Meldkamer Siemens zijn gewijzigd. Noteer de nummers op een voor u handige plaats.

Meer lezen

Belangrijke telefoonnummers:

Complex
0182 - 682300

Storingsdienst Complex
088 - 333 0016

Meldkamer Siemens
088 - 333 0090

Afmeldlijn Siemens
088 - 333 0029

Als klant wilt u graag de zekerheid dat uw installaties probleemloos functioneren. Complex kiest daarom altijd voor kwaliteitsproducten als basis voor de installaties. En dat verkleint de kans op storingen. Maar ook regelmatig onderhoud en goed beheer zijn noodzakelijk.

Periodiek onderhoud
Regelmatig onderhoud is vaak wettelijk verplicht. Zo moet u bijvoorbeeld maandelijks uw branddetectiesystemen controleren en noodstroomaggregaten laten proefdraaien. Zelfs als onderhoud niet verplicht is, is een periodieke controle raadzaam om storingen en daarmee gepaard gaande kosten te voorkomen.

Beheer door professionals
Ook het beheer van al uw systemen kunt u bij ons onderbrengen. Complex heeft gediplomeerde professionals in dienst die de beheerfunctie van u over kunnen nemen. Denk bijvoorbeeld aan het beheer van uw computernetwerk, telefooncentrale of datacentrum of aan het aansluiten van uw beveiligingssystemen op de landelijke meldkamer. Ook het bewaken van de temperatuur in uw serverruimtes kunt u bij ons onderbrengen.

Zorg uit handen, 24 uur per dag
Kortom, op het gebied van onderhoud, beheer en controle nemen wij u graag alle zorg uit handen, zodat u zeker weet, dat uw systemen veilig, efficiënt en optimaal werken en dat u voldoet aan alle eisen die de wet aan u stelt. Complex biedt onderhoudscontracten op maat, toegesneden op uw eigen wensen en eisen. Ons doel daarbij is om u te verzekeren van continuïteit en een snelle oplossing voor problemen. En mocht er toch iets fout gaan, dan kunt u te allen tijde terecht bij onze 24-uurs service-dienst.

Werken bij complex?

Ben jij onze oplossing op het gebied van Elektrotechniek, Beveiliging, ICT & Telecom of Klimaat? Solliciteer dan snel!

Geef u op voor onze nieuwsbrief.

Vul onderstaand Uw gegevens in dan ontvangt U onze nieuwsbrief.

Verzend
Certificeringen / Partners