Elektrotechnische oplossingen

Voor iedere complexe situatie bieden wij de perfecte technische oplossing. Complex heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektrotechnische installaties voor winkels, showrooms, kantoren, productiebedrijven en luxe woningen. Voor onze klanten zoeken wij altijd naar de perfecte oplossing voor iedere technische situatie. Hoe complex de techniek ook, wij maken het voor u eenvoudig.

Het beste antwoord
Wij vinden altijd het beste antwoord op uw vraag naar energiezuinige verlichting, elektrotechnische installaties, gebouwbeheersystemen, aarding en bliksemafleiding, overspanningbeveiliging, ventilatie en airconditioning. Onze dienstverlening is veelomvattend: van advies vooraf tot en met de uitvoering van het totale project met uitgebreide service en onderhoud achteraf.

Kennis en ervaring
De specialisten van Complex beschikken over jarenlange kennis en ervaring om elk project bedrijfsvaardig op te leveren. En waar nodig doen wij een beroep op de expertise van partners waarmee we samenwerken.

Complex helpt U graag met een vrijblijvend advies op maat, wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? neem dan snel contact met ons op. 

Werken bij complex?

Ben jij onze oplossing op het gebied van Elektrotechniek, Beveiliging, ICT & Telecom of Klimaat? Soliciteer dan snel!

Geef u op voor onze nieuwsbrief.

Vul onderstaand Uw gegevens in dan ontvangt U onze nieuwsbrief.

Verzend
Certificeringen / Partners