AC/DC Laadpunten voor electrische auto's

Complex E-techniek B.V. is partner van ElectroNed (een samenwerkingsverband van duurzame installatiebedrijven) plaatst en onderhoudt oplaadpunten voor elektrische auto’s. Dit doen we niet alleen op strategische plekken waar veel automobilisten komen, maar ook bij mensen die een elektrische auto gaan rijden, in de buurt van huis of werk.

Een elektrisch voertuig neemt gedurende een langere tijd vol vermogen stroom af. Met een standaard stopcontact en/of verlengsnoer is er risico op oververhitting en kans op brandgevaar. Kies voor veiligheid en gebruik een laadpunt. Een laadpunt heeft een aparte contactdoos en stekker en maakt gebruik van een intelligent systeem dat kan communiceren met het voertuig. Hierdoor kan men snel en veilig opladen. Oplaadstations zijn er voor zowel particulier als openbaar gebruik en toepasbaar in een binnen- en buitenomgeving. Complex is leverancier van AC/DC laders. 

Complex helpt u graag met een vrijblijvend advies op maat, wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? neem dan snel contact met ons op. 

Werken bij complex?

Ben jij onze oplossing op het gebied van Elektrotechniek, Beveiliging, ICT & Telecom of Klimaat? Solliciteer dan snel!

Geef u op voor onze nieuwsbrief.

Vul onderstaand Uw gegevens in dan ontvangt U onze nieuwsbrief.

Verzend
Certificeringen / Partners