Bereikbaarheid en optimale communicatie

Bereikbaarheid en de juiste communicatie zijn cruciaal voor iedere ondernemer, klein of groot. Complex biedt moderne communicatieoplossingen die u laten profiteren van de verregaande integratie van spraak en datacommunicatie. Hoe uw bedrijf bereikbaar is, is daarbij niet zozeer de vraag. Wel dát u en uw collega’s bereikbaar zijn.

Door de komst van verschillende nieuwe technieken op het gebied van communicatie is de wereld voorgoed veranderd. Het nieuwe werken heeft zijn intrede gedaan en gaat over flexibiliteit, productiviteit en vrijheid. We werken vanuit kantoor of huis maar ook in de auto, op het station of zelfs bij de klant, met onze vaste computer, laptop of mobiel. Een moderne werkomgeving vraagt om een andere benadering van het begrip communicatie. Beschikbaarheid en locatieonafhankelijkheid staan daarbij centraal.

Advies en uitvoering
Complex is thuis in de moderne communicatieoplossingen en kan u goed adviseren over de mogelijkheden die specifiek voor uw bedrijf interessant zijn. Wij maken het nieuwe werken voor uw onderneming mogelijk en zorgen ervoor dat u bereikbaar bent. Met de nodige lijnen naar kantoor, collega’s, klanten en zelfs naar het grote publiek via social media. Wij adviseren u graag over de meest geschikte mogelijkheden voor de dagelijkse communicatie van al uw medewerkers. Natuurlijk leveren wij deze communicatieoplossingen vervolgens gebruiksklaar op.

Complex helpt u graag met een vrijblijvend advies op maat, wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? neem dan snel contact met ons op. 

Werken bij complex?

Ben jij onze oplossing op het gebied van Elektrotechniek, Beveiliging, ICT & Telecom of Klimaat? Solliciteer dan snel!

Vul onderstaand Uw gegevens in dan ontvangt U onze nieuwsbrief.

Certificeringen / Partners