Datacentra

Een van onze specialiteiten is het ontwerpen en realiseren van compleet ingerichte en beveiligde data- en computercentra. Complex heeft alles in huis om datacentra te ontwerpen die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van energievoorziening, beschikbaarheid, klimaat en veiligheid.

Volledig ingericht
Wij verzorgen de technische installaties zoals de databekabeling en verlichting en ook de bouwkundige inrichting zoals de computervloeren en gritwanden. Tegelijkertijd zorgen wij ervoor dat de energievoorziening optimaal is geregeld inclusief een noodstroomvoorziening en een ideale klimaatbeheersing.

Ook dragen wij zorg voor de veiligheid van uw centrum in de breedste zin van het woord: we installeren de juiste brandmeld- en gasblusinstallaties en zorgen voor de beveiliging van uw pand door middel van onder meer camerasystemen, toegangscontrole en inbraakdetectie.

Kwaliteit en veiligheid
Ons uitgangspunt is het realiseren van een veilige locatie waar onder ideale omstandigheden gewaakt wordt over uw data en computers. Wij begrijpen dat continuïteit in een datacentrum van vitaal belang is. De inrichting van een datacentrum is voor ons altijd maatwerk en ook het onderhoud van de installaties kunt u volledig aan ons uitbesteden.

Complex helpt u graag met een vrijblijvend advies op maat, wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? neem dan snel contact met ons op. 

Werken bij complex?

Ben jij onze oplossing op het gebied van Elektrotechniek, Beveiliging, ICT & Telecom of Klimaat? Solliciteer dan snel!

Geef u op voor onze nieuwsbrief.

Vul onderstaand Uw gegevens in dan ontvangt U onze nieuwsbrief.

Verzend
Certificeringen / Partners