Onderhoud, beheer en service

Als klant wilt u graag de zekerheid dat uw installaties probleemloos functioneren. Complex kiest daarom altijd voor kwaliteitsproducten als basis voor de installaties. En dat verkleint de kans op storingen. Maar ook regelmatig onderhoud en goed beheer zijn noodzakelijk.

Periodiek onderhoud
Regelmatig onderhoud is vaak wettelijk verplicht. Zo moet u bijvoorbeeld maandelijks uw branddetectiesystemen controleren en noodstroomaggregaten laten proefdraaien. Zelfs als onderhoud niet verplicht is, is een periodieke controle raadzaam om storingen en daarmee gepaard gaande kosten te voorkomen.

Beheer door professionals
Ook het beheer van al uw systemen kunt u bij ons onderbrengen. Complex heeft gediplomeerde professionals in dienst die de beheerfunctie van u over kunnen nemen. Denk bijvoorbeeld aan het beheer van uw computernetwerk, telefooncentrale of datacentrum of aan het aansluiten van uw beveiligingssystemen op de landelijke meldkamer. Ook het bewaken van de temperatuur in uw serverruimtes kunt u bij ons onderbrengen.

Zorg uit handen, 24 uur per dag
Kortom, op het gebied van onderhoud, beheer en controle nemen wij u graag alle zorg uit handen, zodat u zeker weet, dat uw systemen veilig, efficiënt en optimaal werken en dat u voldoet aan alle eisen die de wet aan u stelt. Complex biedt onderhoudscontracten op maat, toegesneden op uw eigen wensen en eisen. Ons doel daarbij is om u te verzekeren van continuïteit en een snelle oplossing voor problemen. En mocht er toch iets fout gaan, dan kunt u te allen tijde terecht bij onze 24-uurs service-dienst.

Complex helpt U graag met een vrijblijvend advies op maat, wilt u meer weten? neem dan snel contact met ons op.

Werken bij complex?

Ben jij onze oplossing op het gebied van Elektrotechniek, Beveiliging, ICT & Telecom of Klimaat? Solliciteer dan snel!

Geef u op voor onze nieuwsbrief.

Vul onderstaand Uw gegevens in dan ontvangt U onze nieuwsbrief.

Verzend
Certificeringen / Partners