Telecommunicatie

Moderne telefooncentrales zijn wonderen van veelzijdigheid. Ze bieden u tal van mogelijkheden om efficiënt en kostenbewust te communiceren. Door de koppeling met uw netwerk en gelijktijdige toepassing van een keuzemenu kunt u inkomende telefoontjes bijvoorbeeld automatisch laten doorzetten naar ter zake deskundigen. Of naar medewerkers, die aangegeven hebben die dag telefoontjes te kunnen beantwoorden. U kunt uw telefooncentrale ook volautomatisch laten kiezen welke vaste en mobiele verbindingen op een bepaald tijdstip het voordeligst zijn.

Het aantal slimme toepassingen door de koppeling van telefonie aan een netwerk (Computer Telefonie Integratie, of CTI) is enorm. Complex kent die toepassingen en kan u goed adviseren hoe u ze in uw eigen praktijk het beste kunt inzetten. Daarnaast kunnen wij u adiviseren in allerlei openbare voorzieningen. Dat loopt van mobiele abonnementen en vaste verbindingen tot aan uitgebreide xDSL aansluitingen. Het spreekt voor zich dat Complex dit ook allemaal installeert.

Complex helpt u graag met een vrijblijvend advies op maat, wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? neem dan snel contact met ons op. 

Werken bij complex?

Ben jij onze oplossing op het gebied van Elektrotechniek, Beveiliging, ICT & Telecom of Klimaat? Solliciteer dan snel!

Geef u op voor onze nieuwsbrief.

Vul onderstaand Uw gegevens in dan ontvangt U onze nieuwsbrief.

Verzend
Certificeringen / Partners