Verwarming - klimaatbeheersing

Een goede klimaatregeling is essentieel. Complex is specialist op het gebied van koeling: het creëren van het gewenste klimaat in woningen, kantoorpanden en technische ruimtes. Door het kiezen van de juiste airconditioning, ventilatie, koeling of verwarming zorgen wij voor de meest optimale temperatuur.

Bedrijfspanden
Door uw bedrijfspand op de juiste manier te koelen, verwarmen of te ventileren blijft de continuïteit van uw bedrijf het beste gewaarborgd. Want uw medewerkers werken het prettigst en zijn dus het meest productief in een ruimte met een goede temperatuur en luchtvochtigheid. Technische ruimtes zoals server- en printerruimtes moeten vakkundig gekoeld worden om uw apparatuur optimaal te laten werken en te verzekeren van een lange levensduur.

Woningen
Ook bij u thuis verzorgt Complex de klimaatbeheersing. Door het aanbrengen van de juiste airconditioning of ventilatie zorgen wij in alle ruimtes voor de gewenste binnentemperatuur en luchtkwaliteit. Een goede airconditioning zuivert de lucht van pollen en stof. Dat alles verhoogt uw wooncomfort.

Ervaring en energiebesparing
Complex is als geen ander in staat om u het juiste systeem te adviseren. Wij werken met gespecialiseerde medewerkers die u vanuit hun ervaring en expertise kunnen adviseren over het juiste systeem en de juiste totaaloplossing voor uw situatie. U doet daar op meerdere manieren uw voordeel mee, want met onze systemen sparen wij zowel uw portemonnee als het milieu.

Complex helpt u graag met een vrijblijvend advies op maat, wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? neem dan snel contact met ons op. 

Werken bij complex?

Ben jij onze oplossing op het gebied van Elektrotechniek, Beveiliging, ICT & Telecom of Klimaat? Solliciteer dan snel!

Geef u op voor onze nieuwsbrief.

Vul onderstaand Uw gegevens in dan ontvangt U onze nieuwsbrief.

Verzend
Certificeringen / Partners