Onze missie, visie en strategie

Missie
Complex is een erkend installatiebedrijf dat oplossingen biedt op het gebied van Elektrotechniek, Beveiliging, ICT en telecom en Klimaat. De vraag van onze klant is daarbij het uitgangspunt. Wij zijn een totaalinstallateur die meedenkt met onze relaties en alle mogelijke oplossingen bedenkt voor technische vraagstukken waar onze klanten mee verder kunnen. Naast een perfecte service en kwaliteit hechten wij veel waarde aan een flexibele opstelling, goede bereikbaarheid en grote betrouwbaarheid. Daarbij werken we het liefst rechtstreeks samen met onze opdrachtgevers. Zo voorkomen we misverstanden en weet u als klant vanaf het begin wat u van ons mag verwachten.

Visie
Complex wil voorop lopen door innovatiever te zijn dan anderen voor de kwaliteit van product en organisatie. Door de combinatie van meerdere productgroepen moet Complex voor de klant eerste keus zijn, voor de medewerkers een aantrekkelijke werkgever en voor aandeelhouders een onderneming die winstgevend haar positie versterkt. Door in te spelen op marktkansen en technologische ontwikkelingen wordt de klant een product en/of dienst naar wens geboden.

Strategie
Complex heeft zijn strategie gericht op de termijn van 2020 tot 2025. Dit doen wij door slimmer en innovatiever om te gaan met onze bedrijfsprocessen en het digitaliseren hiervan. Maar ook door het belang te zien van de softskills van haar medewerkers versterken wij onze positie als specialist op het gebied van installaties voor Elektrotechniek, Beveiliging, ICT en telecom en Klimaat. De inzet omvat tevens een gerichte aandacht op behoud en verbetering van de milieukwaliteit. Ons managementsysteem is ons middel voor de vereiste ondersteuning en hulpmiddel voor de kwaliteit die Complex levert.   

Energiebesparende oplossingen

Graag denken we met u mee over duurzame oplossingen voor uw bedrijf. Energiebesparing is binnen ons gehele productportfolio onze leidraad. Door gebruik te maken van slimme, energiezuinige oplossingen spaart u het milieu en beperkt u uw investeringen.

Onderhoud

Onze klanten willen de zekerheid dat hun installaties probleemloos functioneren. Complex kiest daarom altijd voor kwaliteitsproducten als basis voor de installaties. Dat verkleint de kans op storingen. Maar ook regelmatig onderhoud is noodzakelijk. Vaak is dat wettelijk verplicht, maar ook als dat niet het geval is, is periodiek onderhoud raadzaam om storingen en daarmee gepaard gaande kosten te voorkomen. Complex biedt onderhoudscontracten op maat, toegesneden op uw eigen wensen en eisen. Ons doel daarbij is om u te verzekeren van continuïteit en een snelle oplossing voor problemen.

De geschiedenis van Complex

Complex is op 1 november 1998 opgericht door Peter Lenards. In de jaren sinds de oprichting is de onderneming uitgegroeid tot een middelgroot installatiebedrijf met klanten in midden- en kleinbedrijf, gemeentelijke overheden, rijksorganen, bouwwereld, aannemerij en luxe woningbouw. Complex heeft de Randstad als belangrijkste werkterrein, maar is ook daarbuiten actief, zelfs op offshore-locaties.

De kracht van Complex

De specialisten van Complex beschikken over jarenlange kennis en ervaring om elk project bedrijfsvaardig op te leveren. Van eenvoudig tot zeer complex. De kracht is ook dat alle managementleden aandeelhouder zijn. En dat is terug te zien in onze betrokkenheid. Wij zijn trots op ons bedrijf. Trots op datgene wat we tot nu toe hebben bereikt. Trots op onze medewerkers. En trots op de mooie projecten die we door de jaren heen voor onze klanten hebben mogen vormgeven.

Kwaliteit en opleiding

Complex beschikt over een reeks certificeringen. Die zijn belangrijk voor onszelf en voor u, want ze betekenen dat er van buitenaf wordt meegekeken en dat ons werk goed wordt bevonden. Bovendien gaat Complex nog een stap verder. We hebben onze eigen kwaliteitsinspecteurs, die installaties uitvoerig controleren nadat ze door onze monteurs zijn aangelegd en getest. Op die manier checken we ook zelf of onze installaties voldoen aan de normen, vastgelegd in onze certificeringen. 

Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze monteurs bij blijven door hen te laten deelnemen aan de juiste vakgerichte opleidingen en bijscholingen. Complex is een erkend leerbedrijf en wij bieden scholieren de mogelijkheid om tijdens hun schooltijd al het vak te leren.

Onze certificeringen:

  • VCA**.
  • ISO 9001.
  • ISO 14001.
  • BORG technisch beveiligingsbedrijf.
  • Branddetectiebedrijf en Onderhoud aan brandmeldinstallaties,  .
  • F-gassen (STEK).
  • Erkend leerbedrijf.

Werken bij complex?

Ben jij onze oplossing op het gebied van Elektrotechniek, Beveiliging, ICT & Telecom of Klimaat? Solliciteer dan snel!

Geef u op voor onze nieuwsbrief.

Vul onderstaand Uw gegevens in dan ontvangt U onze nieuwsbrief.

Verzend
Certificeringen / Partners