Kwaliteitsbeleid en opleiding

Complex beschikt over een reeks certificeringen. Die zijn belangrijk voor u, want ze betekenen dat er van buitenaf over onze schouder wordt meegekeken en dat ons werk goed wordt bevonden. Maar we gaan zelf nog een stap verder. We hebben onze eigen kwaliteitsinspecteurs, die installaties uitvoerig controleren nadat ze door onze monteurs zijn aangelegd en getest. Op die manier checken we ook zelf of onze installaties voldoen aan de normen, vastgelegd in onze certificeringen. 

Wij zorgen ervoor dat onze monteurs bij blijven door ze aan de juiste vakgerichte opleidingen te laten deelnemen. Vakbekwaamheid is voor ons overigens niet synoniem aan diploma's. Praktijkervaring en zelf opgebouwde kennis vinden wij minstens even belangrijk. Want uiteindelijk gaat het om het resultaat. Complex is een erkend leerbedrijf en wij bieden scholieren de mogelijkheid om tijdens hun schooltijd al het vak te leren.

Toolboxmeetings met resultaat

Complex wil naast uitblinken in haar diensten en projecten, ook het hoogst mogelijke niveau van veilig en gezond werken nastreven. Aandacht voor onze medewerkers, het milieu en maatschappelijke omstandigheden is een belangrijke investering in onze organisatie. Eén van de manieren waarop wij hier invulling aan geven is door middel van het organiseren van kwalitatieve Toolboxmeetings. Hiervoor maken wij gebruik van instructiefilms van de Bouwbox. Praktijkgerichte instructiefilms spreken meer tot de verbeelding en zorgen ervoor dat het veiligheidsbewustzijn onder medewerkers wordt vergroot. De Bouwbox is een kennisoplossing van Construction Media B.V., naast Toolboxfilms bieden zij ook een online VCA cursus aan waar wij gebruik van maken. Een samenwerking die goed bij ons past.

Onze certificeringen:

Werken bij complex?

Ben jij onze oplossing op het gebied van Elektrotechniek, Beveiliging, ICT & Telecom of Klimaat? Solliciteer dan snel!

Geef u op voor onze nieuwsbrief.

Vul onderstaand Uw gegevens in dan ontvangt U onze nieuwsbrief.

Verzend
Certificeringen / Partners