Onze missie, visie en strategie

Missie
Complex is een erkend installatiebedrijf dat oplossingen biedt op het gebied van Elektrotechniek, Beveiliging, ICT & Telecom en Klimaat. De vraag van onze klant is daarbij het uitgangspunt. Wij zijn een totaalinstallateur die meedenkt met onze relaties en alle mogelijke oplossingen bedenkt voor technische vraagstukken waar onze klanten mee verder kunnen. Naast een perfecte service en kwaliteit hechten wij veel waarde aan een flexibele opstelling, goede bereikbaarheid en grote betrouwbaarheid. Daarbij werken we het liefst rechtstreeks samen met onze opdrachtgevers. Zo voorkomen we misverstanden en weet u als klant vanaf het begin wat u van ons mag verwachten.

Visie
Complex wil voorop lopen door innovatiever te zijn dan anderen voor de kwaliteit van product en organisatie. Door de combinatie van meerdere productgroepen moet Complex voor de klant eerste keus zijn, voor de medewerkers een aantrekkelijke werkgever en voor aandeelhouders een onderneming die winstgevend haar positie versterkt. Door in te spelen op marktkansen en technologische ontwikkelingen wordt de klant een product en/of dienst naar wens geboden.

Strategie
Complex heeft zijn strategie gericht op de termijn van 2020 tot 2025. Dit doen wij door slimmer en innovatiever om te gaan met onze bedrijfsprocessen en het digitaliseren hiervan. Maar ook door het belang te zien van de softskills van haar medewerkers versterken wij onze positie als specialist op het gebied van installaties voor Elektrotechniek, Beveiliging, ICT & Telecom en Klimaat. De inzet omvat tevens een gerichte aandacht op behoud en verbetering van de milieukwaliteit. Ons managementsysteem is ons middel voor de vereiste ondersteuning en hulpmiddel voor de kwaliteit die Complex levert.   

Werken bij complex?

Ben jij onze oplossing op het gebied van Elektrotechniek, Beveiliging, ICT & Telecom of Klimaat? Solliciteer dan snel!

Vul onderstaand Uw gegevens in dan ontvangt U onze nieuwsbrief.

Certificeringen / Partners