"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis."

Auteur naam

Functienaam @ Bedrijfsnaam

Projecten

Hieronder vindt u een aantal projecten die wij de afgelopen jaren hebben gerealiseerd, en waar we trots op zijn. Wilt u op de hoogte blijven van onze werkzaamheden, schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief. 

De Goudse Verzekeringen

Voor De Goudse Verzekeringen verzorgt Complex eveneens alle disciplines. Al meer dan twintig jaar voeren we hier alles uit op het vlak van renovaties, energiebesparing, ICT, beveiliging en beheer en onderhoud. Door gebruik te maken van energiezuinige- en LED-verlichting is een besparing gerealiseerd van meer dan 30 procent.

Metacon

Voor project Metacon hebben we alles gedaan waar stroom doorheen gaat. Bij alles moet je denken aan elektra installaties, verlichting, besturing van de verlichting, data netwerk, wifi netwerk, toegangscontrole, inbraak- en brandmeldinstallatie, camerasysteem en geluidinstallaties. 

Rabobank Gouwestreek

Voor het pand van Rabobank Gouwestreek aan de Spoorzone heeft Complex de elektrotechnische installatie, de LED-verlichting, het datanetwerk, de brandmeldinstallatie en de zonnepanelen geleverd. Ook de voorzieningen voor de beveiligingssystemen, de audiovisuele systemen en de werktuigbouwkundige-installatie zijn door Complex geleverd. Samen met Dura Vermeer heeft Complex de opdracht uitgevoerd op basis van Design en Construct. Het project is recent opgeleverd onder BREEAM-excellent certificaat. Na de oplevering wordt eveneens de service en het onderhoud via monitoring en beheer door ons verzorgd.

Van der Loo Yachtinteriors

Voor de panden van Van der Loo Yachtinteriors uit Waddinxveen, vervaardiger van hoogwaardige jachtinterieurs voor de FEADship superjachten, heeft Complex alle installaties aangelegd. Van ontwerp en engineering tot uitvoering en onderhoud. Ook hier is gedacht aan energiebesparing in zowel de nieuw geïnstalleerde meubelfabriek als in het gerenoveerde bestaande deel. Voorbeelden hiervan zijn LED-verlichting in alle vertrekken, airconditioning met inverter-regelingen en een frequentieregeling voor de enorme houtmot-afzuiging.

Werken bij complex?

Ben jij onze oplossing op het gebied van Elektrotechniek, Beveiliging, ICT & Telecom of Klimaat? Solliciteer dan snel!

Geef u op voor onze nieuwsbrief.

Vul onderstaand Uw gegevens in dan ontvangt U onze nieuwsbrief.

Verzend
Certificeringen / Partners